Samitravel
spacer
spacer

 

 

 

**EVENTYR I KAUTOKEINO**

2 dager; 150km. En kort, men innholdsrik safari.


**FINLAND SAFARI**

250 kilometer med scooter til vår nabobygd


**NORDREISA SAFARI**

300 kilometer med scooter


**ARKTISK EVENTYR**

360 km med snøscooter, bad under isen, utendørs varmt bad, lavvo.


**ISHOTELL SAFARI**

520 kilometer med scooterkjøring og massevis av opplevelser.


**FINNMARK OPPLEVELSER**

450 kilometer med scooterkjøring og Finnmark opplevelser.


**FINNMARKSVIDDA, fra land til sjø**

360 kilometer med scooterkjøring og samiske opplevelser.


**DAVVI 1000 SAFARI**

4 dager; 1040 km.Den lengste turen og den ”tøffeste”! Tar du sjansen?


**ISHAVSAFARI**

5 dager; 760 km. Den flotteste og mest komplette turen!


**SAPMI SAFARI**

980 kilometer.En variert rute hvor du får innblikk i de forskjellige samekulturene

header
 
Hjem
Hoved Meny
Hjem
Om Oss
News
Snøscooter safarier
Jakt / Fiske
Utleie produkter
Sami Traverse
Kontak Oss
SAMITRAVERSE

 

 
Reis, blogg og tjen penger
Er du en skriveglad person som har sterke meninger? I så fall kan det å starte en blogg være noe for deg.

Det som er så fascinerende med blogger er at de kan handle om alt mulig - bokstavelig talt! På vår side er vi naturligvis mest opptatt av reiser og opplevelser, og der er det jo rett ut sagt et hav av temaer å skrive 'hjem' om! Reiseblogger er faktisk noe av det mest populære lesestoffet som finner, og hvis man kombinerer dette med en fotointeresse har man et fantastisk grunnlag for å lage en interessant og meget lesverdig blogg. Om det så er en tur på snøscooter i Finnmark eller en tur til sydligere breddegrader, så kan du være sikker på at det er mulig å lage lesverdig stoff av det!

Dette er det mange som gjør i dag, men selvsagt er det plass til enda flere! Når man skal reise kan man for eksempel forsøke å finne seg et eget tema: kanskje kan det være Afrika eller Asia? Eller hvorfor ikke forsøke med en verden rundt-tur som du dokumenterer til det fulle? Hva med Finnmark rundt med bil eller sykkel?

Som du skjønner har du mange tilnærmingsmuligheter her, og det er egentlig bare å ta fatt på oppgaven.

Men; når det er sagt. Utfordringen med å blogge er naturligvis å skrive et innhold som er godt. Det holder ikke bare å legge ut bilder og et par linjer i ny og ne, for det får man ikke mange lesere av. Begrepet Content is King er det utrolig mye sant i, og man må naturligvis ha en god penn hvis man skal kunne engasjere og skaffe lesere. Uten leserne er ikke bloggen din noen ting egentlig - og hva er egentlig poenget da? Man ønsker jo å dele sine opplevelser og tanker, og å kunne presentere dem på en delikat og elegant måte - det er jo det god blogging handler om?

Og så spør du deg: kan man tjene penger på det? Naturligvis kan man det! Det er dog viktig at man er tålmodig når man gjør det og man skal overhodet ikke leve i den villfarelsen at man vil tjene penger i det øyeblikket man har opprettet den første nettsiden. Slik fungerer det ikke, og for å få lesere må man være smart.

Det handler om å lage en fin hjemmeside, noe som i og for seg er veldig enkelt. Deretter må man legge ut innhold som er godt skrevet, før man deler det på sosiale medier. De aller fleste har i dag Facebook og det er mye gratis hjelp å få der med tanke på trafikk. Deler du innleggene dine på Facebook, Twitter, Google+ etc, vet du plutselig ikke ordet av det før du har skaffet deg en liten leserskare. Og hvis du i tillegg klarer å skrive innhold som engasjerer såpass mye at det deles av dine venner er du plutselig i gang! Kanskje kan det være greit å opprette en egen Facebook-side i tillegg? Da har du en helt egen kanal hvor alle som vil kan følge deg og dine eventyr.

Klikk på lenken øverst i artikkelen for å lese mer om kunsten å blogge - der er det utrolig mye god informasjon å hente, og da snakker vi både om hvordan man skal skaffe seg en blogg og hvordan man skal jobbe med den for å lykkes.

Lykke til!
spacer
 
english
francais

 
Copyright 2004 Sami Travel. All rights reserved.
spacer